Dr. Stéphanie Linders

Mijn naam is Dr. Stéphanie Linders, ik ben een arts gespecialiseerd in anti-aging geneeskunde. Dit omvat niet-chirurgische esthetische geneeskunde en lifestyle medicine.

Je kan bij mij terecht voor esthetische behandelingen met als doel jou beter in je vel te doen voelen. Ik hecht hierbij veel waarde aan natuurlijke resultaten aan de hand van een individueel behandelplan en neem daarbij graag de tijd om mijn patiënten te leren kennen. Kleine veranderingen in de missie om jouw jeugdigheid te bewaren. Samen bekijken we de verschillende opties en beantwoord ik al je vragen. 

Tijdens de lifestyle medicine consultaties gebruiken we uitgebreide bloedonderzoeken, speekseltesten en DNA-analyses om te bepalen hoe we jouw algehele gezondheid kunnen verbeteren, hormonen kunnen stabiliseren en ouderdomsziekten kunnen voorkomen door middel van aanpassingen in je levensstijl.

De privépraktijk is gelegen in de multidisciplinaire praktijk ‘Health-in-vest’, Kielsevest 14, 2018 Antwerpen. De praktijk ligt dichtbij meerdere uitvalswegen zoals de ring van Antwerpen, E19 en A12, voor de deur kan je gratis parkeren op de openbare parking. Bij aankomst mag je aan de glazen deur bellen bij ‘Health-in-Vest’.
Verder kan je vanaf heden ook een consultatie inplannen in Malle-Zoersel.

Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten. 

Tot snel, 

Dr. Stéphanie Linders